Klankbad met edelsteenlegging

Een klankbad met edelsteenlegging is een intense ervaring. Voorafgaand aan het klankbad krijg je uitleg over de edelsteenlegging en kies je intuïtief een aantal edelstenen uit die je op je chakra’s kan leggen tijdens het klankbad. Dit kan bijdragen aan een positief effect op het desbetreffende chakra en geeft een verdieping in je ontspanning. De edelstenen werken krachtig en tegelijkertijd zeer liefdevol en teder. Ze brengen een magische ervaring op diep spiritueel niveau.

Wanneer je comfortabel ligt met de edelstenen op je chakra’s begint het klankbad. We doen een korte meditatie om je te verbinden met je chakra’s. Terwijl je je volledig over mag geven aan de harmonische klanken van de klankschalen leid ik je langs de chakra’s om verbinding te maken met de edelsteen op het desbetreffende chakra en mag je voelen wat deze edelsteen jou te vertellen heeft. Dit duurt ongeveer een uur. Na het klankbad kom je rustig bij met een kopje thee en doen we een grondingsoefening zodat je goed geaard naar huis gaat.

Voel je een bijzondere verbinding met één of meerdere edelstenen of wil je de edelsteenlegging op je chakra’s thuis nog een keer ervaren? Het is mogelijk de edelstenen aan te schaffen.


Bij een klankbad met edelsteenlegging is een duo-sessie mogelijk. Denk hierbij aan je partner, je kind, een vriend of vriendin, alle combinaties zijn mogelijk. Je ligt allebei comfortabel op een yogamatje op de grond. Het is bijzonder om samen deze klankbeleving te ervaren of om verbinding met elkaar aan te gaan of te verdiepen.

Duur: 90 min

Bijdrage: € 90,=

Duo-sessie: € 150,=

Na je aanmelding neem ik contact met je op om een afspraak te plannen.