Klankmeditatie

Is het voor jou een uitdaging om je gedachten los te laten? Ben je vaak druk in je hoofd met van alles en nog wat? Dan is een klankmeditatie een fijne manier om tot ontspanning te komen.

Een klankmeditatie is een transformatieve reis waarbij je innerlijke wijsheid wordt aangesproken.

Je ligt comfortabel en warm op een behandeltafel of yogamatje en luistert naar de zachte en liefdevolle klanken en mijn stem. Doordat je aandacht gericht is op het luisteren naar de meditatie word je subtiel afgeleid van je (malende) gedachten. Hierdoor zak je steeds dieper in je lijf en je gedachten kalmeren. Het wordt steeds stiller in je hoofd waardoor je tot een weldadige ontspanning komt.

Een klankmeditatie bestaat uit geleide meditatie, visualisatie, stiltes en klank. Samen kiezen we een thema wat voor jou op dat moment passend is. Tijdens de klankmeditatie worden al je zintuigen gebruikt. Je kunt beelden zien, emotie, ontroering of diepe dankbaarheid ervaren of je kunt tot verhelderende inzichten komen.

Na de klankmeditatie voel je je kalm en uitgerust en kun je je dag met een energiek gevoel tegemoet. Heb je de klankmeditatie ’s avonds ontvangen? Grote kans dat je die nacht diep en ontspannen slaapt.


Bij een klankmeditatie is een duo-sessie mogelijk. Denk hierbij aan je partner, je kind, een vriend of vriendin, alle combinaties zijn mogelijk. Je ligt allebei comfortabel op een yogamatje op de grond. Het is bijzonder om samen deze klankbeleving te ervaren of om verbinding met elkaar aan te gaan of te verdiepen.

Duur: 60 min

Bijdrage: € 60,=

Duo-sessie: € 90,=

Na je aanmelding neem ik contact met je op om een afspraak te plannen.