Klankschaal Oriëntatie

Klankschalen aanschaffen is een persoonlijk en innerlijk proces waar je echt de tijd voor mag nemen. Want hoe weet je of de klank van een klankschaal je aanspreekt en bij je past? In een winkel zijn er vaak afleidende geluiden en ook andere mensen aanwezig waardoor je niet echt de tijd en ruimte neemt om de klank goed op je in te laten werken. Mijn advies is om altijd eerst een klankschaal te ervaren voor je er één of meerdere aanschaft.

In mijn klankkamer heb ik diverse klankschalensets staan die ik zelf heb samengesteld. Een losse klankschaal aanschaffen is ook mogelijk. Al liggend of zittend laat ik je de verschillende klankschalen ervaren. We nemen hier ruim de tijd voor zodat je goed kunt voelen of de klankschaal iets in jou aanraakt. Ook leer ik je hoe je een klankschaal aanslaat en welke klopper het meest geschikt is bij welke klankschaal.

Een klankschaal oriëntatie is iets voor jou als je:

  • een klankschaal thuis hebt staan en je wilt hier bijpassende klankschalen bij
  • een klankschaal of klankschalenset wilt aanschaffen en je vindt het niet fijn om dit in een winkel te doen waar vaak ook andere mensen zijn
  • in alle rust wilt luisteren en voelen of een klankschaal(set) bij je past
  • het fijn vindt om bij het uitzoeken van klankschalen wat achtergrondinformatie te krijgen
  • graag begeleid wilt worden bij het uitzoeken van een klankschaal of klankschalenset

Zit er geen geschikte klankschaal(set) voor je bij? Je hoeft je niet verplicht te voelen om een klankschaal of klankschalenset aan te schaffen!

De klankschalen die ik heb staan zijn handgeklopte metalen klankschalen die vervaardigd zijn in Nepal. Een kleine klankschaal (ᴓ 10cm) kun je al aanschaffen v.a. € 25,=. Bijbehorende benodigde materialen zoals kloppers en onderzetters kun je ook bij mij aanschaffen.

Wil je meer halen uit je klankschalen dan is wellicht de Basiscursus Klankschaalmassage iets voor jou.

Na je aanmelding neem ik contact met je op om een afspraak te plannen.