Klankschalen & Yoga

Zowel klankschalen als yoga staan voor verbinden van lichaam, ziel en geest.
Klank en yoga passen dus mooi bij elkaar en vullen elkaar op een bijzondere manier aan.
Klankschalen geven verstilling waardoor er rust en ruimte ontstaat om naar  binnen te gaan. Daardoor ben je meer bewust en ontspannen tijdens een yogahouding en kun je weerstand makkelijker loslaten.

  • het verschil tussen soorten klankschalen en kloppers
  • technieken hoe je een klankschaal aanslaat of laat zingen
  • hoe je klank inzet tijdens een yogales
  • welke andere instrumenten je in kunt zetten tijdens een yogales
  • vastzittende energie of blokkades in beweging brengen met klank
  • hoe je op subtiel niveau voelt wat klank met je kan doen
  • hoe het voelt wanneer er klankschalen op je lichaam zijn geplaatst

Er zijn genoeg klankschalen om mee te oefenen. Heb je eigen klankschalen? Neem die dan gerust mee (is niet noodzakelijk). Merk ze van tevoren wel even zodat je aan het eind van de dag weet welke klankschalen (en kloppers) van jou zijn. Mijn advies is om makkelijk zittende kleding te dragen en dikke sokken mee te nemen. Pen en papier meenemen is ook handig voor als je aantekeningen wilt maken.

Mocht je deze dag één of meerdere klankschalen (en toebehoren) willen aanschaffen? Dat kan! De klankschalen waarmee je oefent kun je kopen. Er is ruimschoots de tijd om te voelen welke klankschaal bij je past of om een mooie set uit te zoeken.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze informatie en voel je dat deze workshop iets voor jou is dan kun je je aanmelden via het contactformulier.

Na je aanmelding vraag ik je een aanbetaling van € 45,= te doen. Wanneer je de aanbetaling hebt voldaan is je aanmelding compleet en reserveer ik een plek voor je. De rest van de betaling dien je uiterlijk 2 weken voor aanvang van de workshop te voldoen.