Sjamanistische Trancereis

De Sjamanistische Trancereis is een oeroude sjamanistische manier om via een innerlijke reis actief informatie te verzamelen in spirituele werelden die met ons gewone waakbewustzijn niet te ervaren zijn.

Mijn eerste trancereis was een diep helende ervaring. Een transformerende reis waarin ik veel heldere inzichten mocht ontvangen. Het heeft een diepe indruk op me gemaakt. Ik voel deze werelden sindsdien altijd om me heen en de bewustwording dat ze er zijn hebben mijn wereld verruimd. Ik ervaar het als pure rijkdom dat deze werelden er zijn, altijd bereid om mij te ontvangen om mijn reis naar zelfheling en spirituele groei te verhelderen.

Voorafgaand aan de trancereis geef ik uitleg over hoe je de andere realiteiten; de onder-, midden- en bovenwereld kunt betreden en bespreken we de “regels” tijdens de reis. Je reist altijd met een intentie. Dit kan een vraag zijn waarop je graag antwoord wilt ontvangen, een vraag om heling, de intentie om de werelden te verkennen of contact met je krachtdier of spirit te verdiepen.

Tijdens de sjamanistische trancereis lig je op een matje op de grond. Door middel van ritmisch trommelen op een sjamanendrum kom je in een verandering van je bewustzijnstoestand oftewel lichte trance. Dit maakt dat de poorten zichtbaar worden om de sjamanistische werelden te betreden en te bereizen. Je reis duurt ongeveer 20 tot 30 minuten waarna je van mij een teken krijgt om terug te komen in het hier en nu. Je hebt daarna alle tijd om rustig bij te komen met een kopje thee en je reis op te schrijven of, als je dat fijn vindt, met mij te delen.

Bij de sjamanistische trancereis worden geen hallucinogene middelen gebruikt.

Duur: 90 min

Bijdrage: € 90,=

Na je aanmelding neem ik contact met je op om een afspraak te plannen.